Monday, 16 May 2011

oh my darling :D

tu dia . jiwa aku kosong la ni . pasai apa ? aku pn taktau lah kan . haha . mampus taklayan . semua macam cibet . pegi mati sama dia kata . aiya . weh kau , cakap apa kau nak cakap kay . cakap sampai besok :D
hihi . kita saba jela awak selagi kita bole saba :] cool tak kita ? cool kan ? WELL :D 

sy tahu awak tahu apa yang sy takbagitahu kat awak . tapi sy nak awak tahu yang sy terpkasa :]
sy tahu awak rs sakit bila tahu apa yang sy takbagitahu tu . tapi sy takbole nak terus terang .
maaf , sy tak cukup kuat lagi untuk semua ni . sy tahu sy dah buat awak rs macam-2 . rs sedih , keliru , macam-2 lah kan . tapi serious , awak taktahu cerita lagi :]

aku benci manusia yang perangai macam cibet . patut ke kau ada kat dunia ni ? kenapa tak kau dibunuh ? hahahahaha . baru puas hati aku . bak kata kawan kesayangan aku 'kalau lah bunuh org tu tak dosa , dah lama aku bunuh dia' hahahahaha . aku sokong kau weh ! jum laga-2 pp weh . hihi :D bila tengok muka kau , aku rs macam nak je cakap 'nak pijak telinga kau bole ?' geram bodo . tu dia aku mara ni . haha . dah aku malas nak pk masala negara ni . 

abang , kau settle masala kau baik-2 kay . aku tahu kau bole punya :D plan kita jalan macam biasa naa . sayang kau lah bacen .

dah habis woi , kbai :]



No comments:

Post a Comment