Tuesday, 3 May 2011

nuur nabilla ♥


nuur nabilla bt abd rahman , smk canossian convent student , fifteen 
gedik , mengada-ngada , pandai , kadang-2 blurr -.- ada bhs english sendiri .
nak blaja ? haha , p jumpa dia .

dia tak comel , tak comel . lagi sekali aku ulang , tak comel .
mende ? kau cakap dia comel ? kenapa aku cakap dia tak comel ? sukati a -.-
dah semua org cakap dia comel , habis sape nak cakap dia tak comel ? haha .
bia aku jela yang cakap dia tak comel *k tipu .

aku jeles sebab dia ada parut kat pp . er maksud aku lesung pp . aku takde .
woi bella , nak pinjam bole ? tak cukup sehari tiga hari pn bole weh ;p
k , semua benda bagi dia ni comel . kau bagi lah dia pape , confirm dia cakap 'waa , comelnya'
tak pn 'lucunya' k . sayangnya belog ni tak bole mengeluarkan suara . kalau tak kaurang bole
lah dgr secara langsung cara dia ni menyebut perkataan tu . haha . dengan suara dimanja-manjakan ,
muka dia lagi . lidah kua sikit , pegang pp . haha . reti je kan kau ni bella buat muka comel -.-
sepak nak ? k , aku sayang kau . haha . kau selalu tolong aku lintas jalan . haha . thanks selamatkan aku k .
hari tu lagi sikit nak kena langgar kan ? aku sayang kau sangat lah . sayang kau teruk-2 bell .
haha . kau hero aku . aww :D

bella , dulu aku teringin sangat nak date dgn kau sekali . maksud aku , kita date sama-2 .
aku + sepet . kau + daus . hihi . tapi bole ke ? aku dgn sepet ? oh no . cite lama lah :)
dah terlambat :) yelah , aku teringin sebab , aku dgn kau kawan ngam . sepet dgn daus adk beradik .
date sama-2 mesti best . layan kepala semua masuk air :') dulu , kalau aku date dgn sepet , mesti ada daus ,
tapi daus takde sape teman . time tu mesti aku bayangkan kau bella :) haha . sumpa aku nak nangis sial .
tah . rs indah tiba-2 . bell , thanks thanks thanks . kau banyak tolong aku kan ? hmm .
aku tak selesa dgn kau sebenarnya . byk sangat dah kau tolong aku . alahaii malu je .

bella . aku sayang kau . hihi . ada pape bgthu aku k ? kau tolong aku , mestila aku tolong kau 

4 comments:

scha elmo said...

hahahahahah !

bella said...

weys :") haha . sayang kau lebih dari segalanya lah weys ♥ . sumpah x) haha . kata kawan . apa pun mesti boleh ♥ ily gila-2 babi .

my blogger diaries said...

scha : apa-2 ? haha

my blogger diaries said...

bella : hikhik . suka-2 :') muah-2 . lebiuuu .

Post a Comment