Wednesday, 4 May 2011

oh baby ku , kenapa kau ? D':


awak , kenapa dengan awak ni ? hari-2 kita bersama . awak teman saya , saya teman awak .
tapi kenapa hari ni awak seksa saya ? please lah . saya merayu . kembali pada yang asal . 
banyak benda lagi saya nak buat kat awak . macam-2 . awak penting tau . kalau takde awak ,
susa lah hidup saya . 

alahaii . phone mura ni kalau aku dah baling jgn nak tanya kenapa . aku tahu lah aku salah ,
sebab aku ni pemalas nak cas kau kan -.- sorry lah . dahtu kau nak touching dgn aku ?
bergurau je dgn aku . aku dah cas . aku try on . dah on kau off balik . wehh cuba kau eja babi ? 
ee geram ! tolong lahh jangan gini . sumpa taksuka . jangan aa buat aku nangis dol D': 
ke kau nak aku buang kau ? ishh . tapi aku dah sayang kat kau , walaupn kau selalu buat aku mara .
kau suka lembab-2 . nak tunggu kau loading , sempat aku makan maggi . hm . cepat sembuh k ?
aku janji aku tak malas-2 cas kau lagi . k-2 ? :[

No comments:

Post a Comment