Sunday, 1 May 2011

haha . kau sama dgn aku :D


hey readers ! :D

di hari yang tak berapa nak bahagia ni , aku bosan . so aku nak buat entry cerita pasal seorang buda handsome ni . haha . perangai macam perempuan . haha . k nak gelak jap :D weh bang long handsome tak suka berak . apa aku nak letak nama kau dalam belog aku ni bagi menutup identiti kau ni ? haha . aku tahu nanti kalau aku petik nama kau confirm kau tak suka punya . haha . kesa ? k-2 . tadi aku online . then dia ni tegur aku kat IM . borak-2 . aku share kat dia yang aku tak reti lintas jalan . sape bole tolong aku :'( then dia cakap sikit tanak gerekk kan . tgk kiri kanan lah apa lah , haha . cakap-2 banyak lah . dia mmg suka bebel . haha . layan dia mmg takan habis lah bang long . takan bosan . then dah nak habis story pasal aku tak reti lintas ni , tiba-2 dia bagitahu aku yang dia sebenarnya pn tak reti lintas . hahahahahaha . haram macam gampang weh . beriya je nasihatkan . rupanya kau pn serupa sama je macam aku kan ? berak lagi baus lah bang long ! haha . then aku cakap kat dia , 'lagu mana ang nak jadi hero kalau awek cun tak reti lintas ?' dia bole jawab apa 'alah pimpin je tangan dia lepastu bia dia jalan dulu' . haha . bodo tak bodo je kau kan . aku cakap a , 'hampeh je . kalau sepuluh hero macam kau memang tak jadi apa doh' . hahahaha . gelak-2 teruk . aku baru nak suruh kau jadi hero aku . haha . tapi hampeh je . weh jangan tinggal aku . aku sayang kau dol . kita kenal dah lama tahu tak . apa benda semua aku share dgn kau . aku buat kau macam perempuan je walaupn kau laki . haha . aku rs kau pn buat aku macam laki je . haha . apa benda semua open je . takde nak malu-2 ni . kan-2 ? alahai , sayang kau lah . kau je yang bole buat aku jadi gila . haha . weh , kau perasan ek kita kenal dah lama . aku ingatkan kau tak pena nak perasan pn . haha . k-2 over . apahal panjang beno entry pasal kau ni ? haha kbai .

kau datang dah la mengejut . tapi kau takbole pergi mengejut okay :D k nanti aku sedih , apa pn tak jadi kang . kau tak kesian kat aku ? hihi . k gedik . diamla kbai .

No comments:

Post a Comment