Friday, 29 April 2011

semakin hari semakin gila :|


woi nak lena teruk macam atas ni bole tak bang long ? penat dol .
minggu ni minggu gila gila gila gila gila . oh . sangat .
gila bosan . gila penat . gila tension . gila blurr .
semua benda takbole settle . haih . minggu ni kawad .
cibett je . tiap-2 hari balik sch lambat . peh geret .
panas lah dol , gelap tahu tak kawad je keje . aku berangan hari tu
ms aku tga berak , aku berangan , kalau lah PM malaysia
ni baik hati , aku nak mintak dia buatkan dewan 
besa-2 luas-2 khas untuk kawad 
yang ada bumbung + air cond , air cone , air kon *kdiam lupa 
nak eja macam mana -.- haa geret kan kalau dapat .
memang confirm hari-2 aku nak dtg kawad .
takpaya suruh pn aku akan datang , ktipu . bila balik ruma , 
kemas ruma , sidai kain and bla bla bla . mandi . on fb jap .
jap je niat aku . haha . tiba-2 jadi lama . bukan sala aku . then dah mlm tiba-2 
ngantok . tu bukan sala aku jgk -.- aku pn tdo lah awal tanpa 
menyiapkan hw aku . good ^^ 
bang long , wa penat a . jum tuka tempat -.- 
semua org aku nak suka . semua benda aku nak suka .
bodo tak bodo je rs . tension gaban lah bang long :| cepat 
sikit ms gerak  bole tak ? aku nak pinda ni . tapi next year :(
cepat aa . aku nak tinggalkan semua benda kat sini .
aku nak mula hidup baru-2 best-2 kat tempat baru . Kuala Lumpur :|
k , bila nak habis pmr ni ? bila umur aku nak tuka jadi
enam belas tahun ni ? aku nak amek lesen . haih .
bole tak aku nak semuanya . bagi lah , please lah bang long please :| 
next year , genap umur aku enam belas , amek lesen lepastu 
aku terus nak chau KL . penat stay sini . semua 
menyakitkan . semua lah bang long :|

JANGAN HIDUP DENGAN KENANGAN , HIDUP DENGAN IMPIAN .
okay bang long ? kbai,

No comments:

Post a Comment