Monday, 18 April 2011

wa accident bhaii :D

gempak tak gemapak . gampang tak gampang lah kan . yang pasti aku benci bulan 4 dol . tah apa-2 je aku dapat . okay . aku cool , tanak mencarut . salah satunya semalam . ahad , 7:13 malam , pehh tragis gila , bagi aku lahh . pegi kedai mamak , nak print kertas sehelai . naik moto , aku pk 'mana aku nak campak kertas sehelai ni?' aku malas nak pk panjang , aku pegang je kertas sehelai tu , *tangan kiri . tangan kanan pegang handle moto . okay , drive macam biasa , aku tak reti bawak moto slow-2 , bukan rempit tapi aku tak suka lembab-2 . shitttt ! kereta depan aku bole pulak tiba-2 brekk . bagusss ! mana ada aku ter-peranjat dol . aku brekk habis bapak dia lah dol tanak macam babi kann , tergolekk , moto jatuhh hempap kaki wa . dol ! aku tak kesa . sumpa . aku pk moto je time tu . dalam otak wa pk ni je :
*moto kaka aku ni wehh , cala mampuss .
*aku takde lesen woii !
*kereta belakang aku ni dol .
*selamat tak langgar sape-2 .

tenga jalan raya tu aku keseorangan . hahahaha . duit jatuh bertaburan atas jalan . agak-2 kau aku nak amek ke weh ? kesa pulak aku ? woii , banyak benda kena settle lahh ! keling kat situ denga bunyi moto jatuh kuat gila dah macam orang gila , muka nampak aku macam dah mati . shitt ! siyes , aku jatuh aku terus bangun angkat moto . aku tak pk sakit langsung . nyawa aku tak penting pn . hahahaha ! dah berjaya angkat moto try start enjin takbole pulakk . dalam hati aku , fuckk lah woii ! jangan buat aku menangis , kereta kat belakang nii . aku dahla benci denga bunyi hon -.- peduli pulak aku ejin tak hidup ? kaki ada , tolak jalah , nasib baik lah turun bukit , senang keje aku moto tu gerak sendiri . kalau naik bukit ? aku bako je moto tuuu ! tapi setelah lebih lapan kali aku try start enjin , akhirnya ! berjaya dol . usaha tangga kejayaan woii ! aku parking macam biasa . tengok moto , woi cala bhaii ! mana ada aku gelabah . masuk ruma buat macam takde pape , gelak-2 dengan adk dan kaka aku . nyanyi-2 . senyum teruk-2 punyaa . cool gila kan ? hotakk . berani buat berani tanggung lah kan . borak-2 jap dgn dorang . lepastu masuk bilik baru tgk luka apa semua . first aku tgk tgn kanan , rs berdenyut-denyut . woiii darah banyak gilaaa :O first time aku rs geli dgn diri sendiri . rs hina gila . kaki , peha belah kanan , ada enam lebam warna purple + hijau + biru . ibu jari kaki aku rs lain . haha . nasib muka tak apa-2 . tahan sakit , aku tak cuci langsung luka tu . sakit dol . pukul 11 malam baru aku bersihkan . pukul 5 pagi baru sapu ubat . geret tak ? haha . sampai hari ni aki cover , takde sorang pn family aku tahu aku tga tanggung sakit . cool kan ? haha . pegi sch macam biasa . wa kuat lah bhaiii :D 
NAHH . GAMBA LUCAH SEMALAM , 


bawa siku :D

peha aku :D
ada banyak lagi sebenarnya di peha , tapi lebam jee , tak nampak kalau snap :D
aku bukan minah rempit sejati , sebab tula jatuh moto . eww , aku tak suka rempit lah wehh . please lah -.-

p/s : hanya kerana sehelai kertas hidup aku hancur semalam . hahahahaha :D

No comments:

Post a Comment